





INTERSTATE BATTERIES NIGHT PRESENTED BY APC AUTO SPA MAY 6, 2023

BEGIN	END	DIVISION	EVENT	LENGTH
10:00 AM		All	Registration Opens	
11:00 AM		All	Haulers Enter/Inspection Begins	
12:00 PM	12:15 PM	Hornets	Practice	15 Mins
12:15 PM	12:30 PM	Outlaw Figure 8	Practice	15 Mins
12:30 PM	12:45 PM	Mini Stock	Practice	15 Mins
12:45 PM	1:00 PM	Stinger 8	Practice	15 Mins
1:00 PM	1:20 PM	Pro Late Models	Practice	20 Mins
1:20 PM	1:35 PM	Hornets	Practice	15 Mins
1:35 PM	1:45 PM	Outlaw Figure 8	Practice	10 Mins
1:45 PM	1:55 PM	Mini Stock	Practice	10 Mins
1:55 PM	2:05 PM	Stinger 8	Practice	10 Mins
2:05 PM	2:25 PM	Pro Late Models	Practice	20 Mins
2:25 PM	2:30 PM	All	Track Cold	10 Mins
2:30 PM		Hornets	Qualifying (Groups)	3 Laps
		Outlaw Figure 8	Qualifying	1 Lap
		Mini Stock	Qualifying	2 Laps
		Stinger 8	Qualifying	1 Lap
		Pro Late Models	Qualifying	2 Laps
Immediately following qualifying		All	Drivers Meeting	
3:45 PM			Clear Grandstands	
4:00 PM			Front Gate Opens	
4:00 PM (Approx)		Hornets	Heat Races	8 Laps
		Outlaw Figure 8	Heat Races	8 Laps
		Mini Stock	Heat Races	8 Laps
		Hornets	B-Main (If Necessary)	15 Laps
		Stinger 8	Heat Races	8 Laps
6:00 PM		Hornets	Feature	30 Laps
		Outlaw Figure 8	Feature	30 Laps
		Mini Stock	Feature	30 Laps
		Stinger 8	Feature	30 Laps
		Pro Late Models	Feature	75 Laps
		Schedule sul	bject to change	





























