

NC MACHINERY

**NC MACHINERY** 

## GIRLS NIGHT OUT/MOMS AND MOTORS PRESENTED BY NC MACHINERY

MAY 13, 2023

BEGIN	END	DIVISION	EVENT	LENGTH
9:30 AM		All	Registration Opens	
10:30 AM		All	Haulers Enter/Inspection Begins	
11:20 AM	11:30 AM	Super Sprints	Engine Heat	10 Minutes
11:30 AM	11:45 AM	Youth Hornets	Practice	15 Minutes
11:45 AM	12:05 PM	Legends	Practice	20 Minutes
12:05 PM	12:20 PM	Super Stock Figure 8	Practice	15 Minutes
12:20 PM	12:35 PM	Street Stocks	Practice	15 Minutes
12:35 PM	12:55 PM	Super Sprints	Practice	20 Minutes
12:55 PM	1:05 PM	Youth Hornets	Practice	10 Minutes
1:05 PM	1:25 PM	Legends	Practice	20 Minutes
1:25 PM	1:35 PM	Super Stock Figure 8	Practice	10 Minutes
1:35 PM	1:45 PM	Street Stocks	Practice	10 Minutes
1:45 PM	2:05 PM	Super Sprints	Practice	20 Minutes
2:05 PM	2:10 PM	All	Track Cold	
2:10 PM		Youth Hornets	Group Qualifying	3 Laps
		Super Stock Figure 8	Single-Car Qualifying	1 Lap
		Legends	Single-Car Qualifying	1 Lap
		Street Stocks	Single-Car Qualifying	2 Laps
		Super Sprints	Single-Car Qualifying	2 Laps
mmediately following qualifying		All	Drivers Meeting	
3:45 PM			Clear Grandstands	
4:00 PM			Grandstands Open	
4:00 PM		Youth Hornets	Heat Races	8 Laps
		Legends	Heat Races	8 Laps
		Super Stock Figure 8	Heat Races	8 Laps
		Street Stocks	Heat Races	8 Laps
		Legends	B Feature	15 Laps
		Super Sprints	Heat Races	8 Laps
6:00 PM			Opening Ceremonies	
		Youth Hornets	B Feature	15 Laps
		Youth Hornets	Feature	30 Laps
		Legends	Feature	30 Laps
	1	Super Stock Figure 8	Feature	30 Laps
	1	Street Stocks	Feature	30 Laps
		Super Sprints	Feature	30 Laps

