





TOWN AND COUNTRY TRACTOR NIGHT APRII 29 2023

BEGIN	END	DIVISION	29, 2023 EVENT	LENGTH
10:00 AM	LIVE	All	Registration Opens	ELIVOTTI
11:00 AM		All		
	12:10 DN4		Haulers Enter/Inspection Begins	10 Mino
12:00 PM	12:10 PM	Super Sprints	Engine Heat	10 Mins
12:10 PM	12:20 PM	Youth Hornets	Practice	10 Mins
12:20 PM	12:40 PM	Legends	Practice	20 Mins
12:40 PM	12:55 PM	Super Stock Figure 8	Practice	15 Mins
12:55 PM	1:10 PM	Street Stocks	Practice	15 Mins
1:10 PM	1:30 PM	Super Sprints	Practice	20 Mins
1:30 PM	1:40 PM	Youth Hornets	Practice	10 Mins
1:40 PM	1:55 PM	Legends	Practice	15 Mins
1:55 PM	2:05 PM	Super Stock Figure 8	Practice	10 Mins
2:05 PM	2:15 PM	Street Stocks	Practice	10 Mins
2:15 PM	2:35 PM	Super Sprints	Practice	20 Mins
2:35 PM	2:45 PM	All	Track Cold	10 Mins
2:45 PM		Youth Hornets	Qualifying (Groups)	3 Laps
		Legends	Qualifying	1 Lap
		Super Stock Figure 8	Qualifying	1 Lap
		Street Stocks	Qualifying	2 Laps
		Super Sprints	Qualifying	2 Laps
nmediately following qualifying All		Drivers Meeting		
3:45 PM			Clear Grandstands	
4:00 PM			Grandstands Open	
:00 PM (Approx)		Youth Hornets	Heat Races	8 Laps
		Legends	Heat Races	8 Laps
		Super Stock Figure 8	Heat Races	8 Laps
		Street Stocks	Heat Races	8 Laps
		Legends	B Feature	15 Laps
		Super Sprints	Heat Races	8 Laps
5:00 PM	5:50 PM	All	Fan Fest	50 Mins
6:00 PM			Opening Ceremonies	
		Youth Hornets	B Feature	15 Laps
		Youth Hornets	Feature	30 Laps
		Legends	Feature	30 Laps
		Super Stock Figure 8	Feature	30 Laps
		Street Stocks	Feature	30 Laps
		Super Sprints	Feature	30 Laps





























